Vedeta serialului „Neveste disperate”, SALVATĂ DE UN ROMÂN!

Actorul Ed Quinn, cunoscut publicului pentru rolurile sale din „NCIS: Los Angeles” şi „Desperate Housewives”, a participat, în România, la filmările producţiei „Werewolf: The Beast Among Us”.

Interesant este faptul că într-o scenă a filmului viaţa personajului interpretat de Ed  este salvată de amuleta purtată la gâtul actorului. Pandantul în forma de lup este lait-motivul producţiei realizată de Universal şi are rolul de protecţie împotriva vârcolacilor.

În scena în care actorul este împuşcat de către personajul negativ glonţul ricoşează din amuletă, fiindu-i astfel salvată viaţa.

Surse apropiate echipei de producţie au dezvăluit că amuleta a fost realizată la comandă de către un bijutier român. Reporterii Libertatea au aflat că pandantul a fost creeat în atelierul lui Andrei Stoica, bijutierul preferat al vedetelor din România. „Am fost extrem de onorat să lucrez această bijuterie! Inspirat de miturile folclorice româneşti am realizat conceptul şi execuţia modelului”, a declarat cunoscutul bijutier, care a realizat modele unicate pentru mai multe personalităţi din ţara noastră.

Din distribuţia lungmetrajului care a fost filmat în România au făcut parte Steven Bauer („Scarface”), Ed Quinn („True Blood”) şi Nia Peeples („Pretty Little Liars”), alături de Guy Wilson, Adam Croasdell şi Rachel DiPillo.

Filmul spune povestea unui conte-vârcolac din secolul al XIX-lea. Atacurile vârcolacului îi fac pe oamenii din sat să se alieze, pentru a-l prinde şi pentru a primi recompensa pusă pe capul vârcolacului.

Sursa : LIBERTATEA.RO

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s