Diamante-De Beers (XVI).

Diamante-De Beers (XVI).

DTC (Diamond Trading Company) vinde diamantele brute companiilor care o ajută în eforturile de a spori cererea de diamante pe piaţă. Aceşti Supplier of Choice sightholders trebuie să demonstreze abilitatea de a vinde diamante, şi de a adăuga valoare-într-un fel sau altul-diamantelor.

Unii Supplier of Choice sightholders au dezvoltat tăieri particulare ale diamantelor, pe care le promovează către retaileri; alţii au promovat propriile lor linii de bijuterii; iar alţii au încheiat parteneriate cu retailerii pentru a crea bijuterii deosebite cu diamante.

Mai mulţi factori sunt implicaţi în alegerea unui sightholder, incluzând puterea financiară, poziţia pe piaţă, localizarea, strategia de marketing, experienţa. DTC este în mod special interesată de acei sightholders care deservesc pieţe specializate, sau sunt plasaţi în zone slab deservite anterior. Aceştia trebuie să urmeze, de asemenea, un set de principii dezvoltate de De Beers (notă: prezentate anterior şi în cadrul acestui blog), numite „Best Practices”.

În schimb, partenerii (sightholders) DTC au alocate loturi de diamante brute compuse după nevoile lor; primesc asistenţă în ceea ce priveşte trainingul, planificarea vânzărilor, evaluarea clienţilor, marketingul şi publicitatea.

De Beers speră ca noua abordare va avea drept rezultat o mai mare apropiere de clienţi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s